Een nieuwe verwarming kopen - zo gaat het

Wanneer je een nieuwe verwarming wil kopen, helpt Viessmann je met je project. Op Viessmann.be en op zuinigerverwarmen.be vind je alle nodige informatie. Via die websites kom je snel in contact met een Viessmann Service Partner voor advies, een offerte en een professionele installatie.

Verwarmingsoplossingen ontdekken en kiezen

Wanneer je verwarmingstoestel aan vervanging toe is of je een verwarming zoekt voor je nieuwbouw, kan je online terecht voor informatie. Op zuinigerverwarmen.be vind je tips en inspiratie rond verwarmingstechnieken en op Viessmann.be ontdek en vergelijk je alle oplossingen. Zo vind je het type toestel dat het beste bij je past: een gascondensatieketel, een warmtepomp, een zonneboiler of elektrische verwarming.

Een Viessmann Service Partner vinden en online een offerte aanvragen

Eens je je keuze hebt gemaakt, kan je via de website onmiddellijk een offerte aanvragen bij een erkend Viessmann Service Partner via een kort formulier.

Een afspraak voor een bezoek ter plaatse

Niet veel later neemt je Viessmann Service Partner persoonlijk contact met je op voor een afspraak ter plaatse. Hij komt langs en bekijkt je installatie en woning grondig.

Goed advies en een volledige offerte

Vervolgens geeft je installateur een duidelijke uitleg en helpt hij je het juiste toestel voor jouw situatie kiezen. Elke woning en elk gezin heeft immers andere behoeften. Wanneer jullie samen een keuze gemaakt hebben, volgt een volledige offerte voor het toestel en de plaatsing.

Plaatsing en indienststelling

Wanneer de offerte getekend is, zal je Viessmann Service Partner je toestel komen plaatsen en het in dienst stellen. Hij houdt daarbij rekening met alle geldende voorschriften, zodat je installatie veilig en optimaal werkt. Vervolgens geniet jij van een duurzame en energiezuinige verwarming die aangename warmte levert.

Geschreven door Dirk Coenen op 11 februari 2021

Hoe kunnen we u helpen?