Installateur zonnepanelen vinden? Viessmann helpt je op weg.

De installatie en in werking stellen van zonnepanelen is een klus voor een specialist. Iemand die weet waar de zonnepanelen het meeste rendement zullen opleveren, maar uiteraard ook over de technische kennis beschikt om de panelen goed en veilig op je dak te monteren. Onze specialisten volgen geregeld bijscholingen waardoor ze steeds op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en een optimale installatie gegarandeerd is.

Hieronder vind je een overzicht van onze specialisten.

Kies hier één van de Viessmann Service Partners in uw buurt:

Hoe kies je een goede installateur voor jouw zonnepanelen?

Om een succes te maken van je nieuwbouw, renovatie of plaatsing van nieuwe zonnepanelen, werkt Viessmann in België sinds 50 jaar samen met een netwerk van Service Partners: gekwalificeerde installatie- en servicebedrijven waarop je kan vertrouwen. Gezien ons ruime netwerk van meer dan 100 Service Partners vind je vast bij jou in de buurt een partner voor jouw project. Hieronder leggen we uit wat de meerwaarde is van zo'n Service Partner bij jou in de buurt.

Een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende offerte

Elke woning heeft specifieke technische kenmerken en vereisten. Ook je eigen behoeften zijn uniek. Een bezoek en een gesprek ter plaatse is de beste manier om de situatie op te nemen en te luisteren naar jouw wensen. Op basis hiervan bezorgt de Viessmann Service Partner je een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen.

Snel geholpen in geval van panne

Het kan gebeuren dat je zonnesysteem in panne valt of dat een onderdeel vervangen moet worden. Op dat moment ben je het meest gebaat met een installatie- en servicebedrijf in jouw streek waarop je kan vertrouwen, die je installatie kent en snel ter plaatse is: een Viessmann Service Partner. Neem contact op met een Viessmann Service Partner voor gratis advies ter plaatse en een vrijblijvende offerte.

Hoe kunnen we u helpen?