Over de fluisterstille lucht-water warmtepompen van Viessmann

Lucht-water warmtepompen nemen warmte op uit de lucht. Dit gebeurt via een buiteneenheid met ventilatoren naast het huis.  Wilt u overlast wil vermijden en in stilte genieten? De fluisterstille warmtepompen van Viessmann zijn dé oplossing, en klaar voor de toekomst want smartgrid-ready.

Advanced Acoustic Design voor een fluisterstille werking

De buiteneenheid bevat hoogwaardige, akoestisch geoptimaliseerde ventilatoren. Ook de ophanging en de compressor dragen bij aan een lagere geluidsproductie. De lage frequenties die bij traditionele warmtepompen als bijzonder storend worden beschouwd, worden hierdoor vermeden.

35 dB(A) op slechts 3 meter afstand: in nachtmodus wordt het geluidsniveau van de ventilator en de compressor nog sterker verminderd, zelfs tot slechts 35 dB(A).

De buiteneenheid van Viessmann Vitocal 200 is van een tijdloos design en kan neergezet worden naast het huis, op het dak, of bevestigd aan de gevel.

Smartgrid-ready: klaar voor de toekomst

Alle Viessmann warmtepompen zijn smartgrid-ready. Dat wil zeggen dat deze automatisch aangestuurd kunnen worden in functie van wisselende opbrengsten en kosten van elektriciteitsbronnen: fotovoltaïsche zonnepanelen, het elektriciteitsnet, uw elektrische wagen, uw thuisbatterij.


Met een Viessmann Service Partner bent u gegarandeerd in goede handen. Neem contact op voor gratis advies ter plaatse en een vrijblijvende offerte.

Hoe kunnen we u helpen?