Kies hier één van de Viessmann Service Partners in uw buurt:

Gasketels
Mazoutketels
Warmtepompen
Zonneboilers
Zonnepanelen

Waarom kiezen voor een lokaal installatie- en servicebedrijf?

Om een succes te maken van uw project werkt Viessmann in België sinds 50 jaar samen met een netwerk van Service Partners: gekwalificeerde installatie-en servicebedrijven in uw streek waarop kan vertrouwen. 

Een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende offerte

Elke woning heeft specifieke technische kenmerken en vereisten. Ook uw eigen behoeften zijn uniek. Een bezoek en een gesprek ter plaatse is de beste manier om de situatie op te nemen en te luisteren naar uw wensen. Op basis hiervan ontvangt u een vrijblijvende offerte.

Onderhoud is aangeraden en verplicht

Door regelmatig onderhoud kan u pannes vermijden. Zo bent u tegelijkertijd zeker dat uw Viessmann verwarmingsketel, warmtepomp of zonnesysteem gedurende vele jaren hetzelfde comfort en energie-efficiëntie biedt. Elke onderhoudsbeurt omvat een wel omschreven aantal controles, reinigingsoperaties en vervangingen van onderdelen
De verplichte onderhoudsintervallen zijn vastgelegd per gewest, en verschillend voor verwarmingsketels op gas, ketels op mazout en warmtepompen.

Meer informatie over de wettelijk geregelde onderhoudsintervallen voor uw verwarmingsketel vindt u hier:

Snel geholpen in geval van panne

Het kan gebeuren dat uw verwarmingsketel, warmtepomp of zonnesysteem in panne valt of dat een onderdeel vervangen moet worden.
Op dat moment bent u het meest gebaat met een installatie-en servicebedrijf in uw streek waarop kan vertrouwen, die uw installatie kent en snel ter plaatse is: een Viessmann Service Partner.

Neem contact op met een Viessmann Service Partner voor gratis advies ter plaatse en een vrijblijvende offerte.