Hoe kies je een goede installateur?

Om een succes te maken van je nieuwbouw, renovatie of vervanging van je oude ketel, werkt Viessmann in België sinds 50 jaar samen met een netwerk van Service Partners: gekwalificeerde installatie- en servicebedrijven waarop je kan vertrouwen. Gezien ons ruime netwerk van meer dan 100 Service Partners vind je vast bij jou in  de buurt een partner voor jouw project. Hieronder leggen we uit wat de meerwaarde is van zo'n Service Partner bij jou in de buurt.

Kies hier één van de Viessmann Service Partners in uw buurt:

Gasketels
Mazoutketels
Warmtepompen
Zonneboilers
Zonnepanelen
Airconditioning
Thuisbatterijen

Een gratis bezoek ter plaatse en een vrijblijvende offerte

Elke woning heeft specifieke technische kenmerken en vereisten. Ook je eigen behoeften zijn uniek. Een bezoek en een gesprek ter plaatse is de beste manier om de situatie op te nemen en te luisteren naar jouw wensen. Op basis hiervan bezorgt de Viessmann Service Partner je een vrijblijvende offerte.

Onderhoud is aangeraden en verplicht

Door regelmatig onderhoud kan je pannes vermijden. Zo ben je tegelijkertijd zeker dat jouw Viessmann verwarmingsketel, warmtepomp of zonnesysteem gedurende vele jaren hetzelfde comfort en energie-efficiëntie biedt. Elke onderhoudsbeurt omvat een wel omschreven aantal controles, reinigingsoperaties en vervangingen van onderdelen.
De verplichte onderhoudsintervallen zijn vastgelegd per gewest, en verschillend voor verwarmingsketels op gas, ketels op mazout en warmtepompen.

Meer informatie over de wettelijk geregelde onderhoudsintervallen voor jouw verwarmingsketel vind je hier:

Snel geholpen in geval van panne

Het kan gebeuren dat je verwarmingsketel, warmtepomp of zonnesysteem in panne valt of dat een onderdeel vervangen moet worden.
Op dat moment ben je het meest gebaat met een installatie- en servicebedrijf in jouw streek waarop je kan vertrouwen, die je installatie kent en snel ter plaatse is: een Viessmann Service Partner.

Neem contact op met een Viessmann Service Partner voor gratis advies ter plaatse en een vrijblijvende offerte.