Professionneel advies nodig voor je project? Bezoek Batibouw!

Eind februari is het weer Batibouw, de beurs voor iedereen die gaat bouwen of verbouwen. Of je nu inspiratie wilt opdoen, een goede deal wilt sluiten of professioneel advies zoekt, op Batibouw kan het allemaal. Net als de afgelopen jaren is ook Viessmann weer van de partij, dus kom ons zeker een bezoekje brengen voor gratis en vrijblijvend advies voor jouw bouwproject. Je toegangsticket krijg je alvast gratis van ons! Tot binnenkort?

Batibouw: de grootste beurs voor bouwers en verbouwers

Batibouw 2020 vindt naar goede gewoonte plaats in Brussels Expo, van zaterdag 29 februari tot en met zondag 8 maart 2020. En ook dit jaar zijn er weer enkele heel interessante centrale thema's: Green Building, Smart Heating and Cooling, Small is Beautiful en 5 Senses Experience. Of je nu gaat bouwen of verbouwen in 2020, je zal alleszins boordevol inspiratie naar huis terugkeren.

Openingsuren Batibouw 2020:

  • Week: 12u00 - 20u30
  • Weekend: 10u00 - 18u30
  • Nocturne op donderdag 5/3 van 12u00 tot 22u30

Competent en gepersonaliseerd advies is een must

Elk project is anders. Daarom is het van belang dat je persoonlijk advies opdoet voor je van start gaat. Batibouw is hier uiteraard het geschikte moment voor: je kan op één dag advies bekomen voor elk onderdeel van je project. Lukt het je niet om langs te komen op Batibouw kan je altijd vrijblijvend advies vragen bij een van onze Viessmann Partners

Doe beroep op van een competent installatiebedrijf

Bij de keuze voor een partner voor je project ga je op zoek naar een installateur die in de eerste plaats kwaliteit biedt. Er komt echter veel meer bij kijken. Van Viessmann Service Partners mag je kwaliteit verwachten op 4 punten:

  • Snel contact en een offerte op maat. Bij een aantal van onze Partners kan je in 5 stappen zelf je offerte berekenen!
  • Plaatsing, montage én indienststelling
  • Begeleiding van je project
  • Dienst na verkoop