Waarom Vitodens 200 de beste condensatieketel is

De Viessmann gascondensatieketel Vitodens 200 heeft het allemaal: automatische regeling van de samenstelling van het inkomende gas, roestvast stalen warmtewisselaar met 10 jaar garantie, automatisch geregelde en variabele intensiteit van de brander, een handige regeling, connectiviteit en bediening op afstand met een app op je smartphone. De nieuwe standaard in energie-efficiëntie en duurzaamheid.

Contacteer een Viessmann Service Partner voor meer uitleg over de Vitodens 200-reeks of een vrijblijvende offerte!

Inox-radiaal warmtewisselaar

Het hart van deze ketel is de inox-radiaal warmtewisselaar. De beste in zijn soort, want geen enkele warmtewisselaar biedt zoveel perspectief op een langdurige en duurzame werking. De warmtewisselaar is zelfreinigend en gebruikt tot 109% van de energie in het gas. Omdat we bij Viessmann alle vertrouwen hebben in de kwaliteit van de warmtewisselaar, bieden we een garantie van maar liefst 10 jaar.

Wees voorbereid op de veranderende energiemarkt

Fossiele brandstoffen worden steeds schaarser en dat zal zich in de nabije toekomst uiten in een veranderende samenstelling van het gas. Tegen 2029 zal de gassamenstelling aanzienlijk veranderd zijn, wat problemen kan opleveren voor klassieke gasketels. Dankzij zijn zelfkalibrerende verbrandingsregeling Lambda Pro Control Plus is de Vitodens 200-reeks voorbereid op deze shift en is stabiele en optimale verbranding gegarandeerd.

Hou zelf je verbruik in de gaten op het 7” touchscreen

De nieuwe Vitotronic 200-regeling heeft een overzichtelijk kleurentouchscreen van 7” met logische en begrijpelijk opgebouwde bediening. Bovendien kan u eenvoudig uw verbruik, de werking en efficiëntie van uw toestel, histogrammen en veel meer bekijken. De assistentiefunctie vereenvoudigt de inbedrijfstelling van de verwarmingstoestellen na de montage.

Kies hier één van de Viessmann Service Partners in uw buurt:

Hoe kunnen we u helpen?